top.jpg

Kirksvej Grundejerforening

Kirksvej Grundejerforening og Vejlaug har sponsorer, som får deres logo på foreningens hjemmeside. Sponsorerne vises i højre side med tre logoer ad gangen. Hver gang man klikker på et menupunkt på hjemmesiden vises et nyt antal sponsorer i tilfældig rækkefølge. Ved at klikke på et logo åbnes sponsorens egen hjemmeside med aktuel information.

Foreningen har 14 sponsorer

Kirksvej Grundejerforening har i perioden 01. januar 2020 til 31. december 2020 14 sponsorer. Ved at tegne et sponsorat støtter man foreningens frivillige arbejde med at bevare Bjerregård Strands smukke natur samt arbejdet med vores hjemmeside.

Forretningsudvalget opfordrer til, at medlemmerne i så vid udstrækning som muligt støtter vore sponsorer og henlægger arbejdsopgaver her.

I hele perioden er alle sponsorer på foreningens informationstavle ved købmanden i Bjerregård.

Esmark Feriehusudlejning
Sdr. Klitvej 195, Bjerregård
6960 Hvide Sande

Novasol
Arvidvej 190, Bjerregård
6960 Hvide Sande

Sol og Strand Bjerregaard
Kirksvej 1
6960 Hvide Sande

Home Nørre Nebel
Bredgade 48
6830 Nørre Nebel

A/S P.J.P. Murer- &
Entreprenørforretning
Numitvej 16
6960 Hvide Sande

EDC Hvide Sande
Nørregade 31
6960 Hvide Sande

Fiskeriets Hus
Nørregade 2B
6960 Hvide Sande

Hvide Sande Idræts- og Svømmehal
Parallelvej 2
6960 Hvide Sande

AirNet Aps
Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel

Hvide Sande EL
Nørregade 24
6960 Hvide Sande

Smedemester Jan Nielsen
Tømmergade 11
6830 Nørre Nebel

L. K. Radio-TV & antenneservice
Rosenvænget 13
6830 Nørre Nebel

RAH Fiberbredbånd A/S
Ndr. Ringvej 4
6950 Ringkøbing

Davidsens Tømmerhandel A/S Nørre Nebel
Vesterhavsvej 37
6830 Nørre Nebel

 

Sponsorernes tilbud til medlemmerne 

Sponsorerne på Kirksvej Grundejerforening har mulighed for at komme i kontakt med foreningens medlemmer via tilbud på foreningens hjemmeside. Sponsorerne kan to gange om året - én gang i hver sponsorperiode - få lagt et tilbud til foreningens medlemmer ud på Kirksvej Grundejerforenings hjemmeside og på den måde annoncere og komme i direkte kontakt med medlemmerne.

Tilbudene beskrives kort her og via et link aktiveres et pdf dokument med en beskrivelse af de særlige tilbud. Linket kan også henvise til specielt område på sponsors egen hjemmeside.

Tilbudene åbnes i et nyt vindue.

 

20. februar 2020

Davidsens Tømmerhandel A/S Nørre Nebel

Davidsens Tømmerhandel A/S Nørre Nebel tilbyder sommerhusejere at oprette en konto, hvor der tilføjes en rabatkode, som normalt er på 10% på køb af varer, der ikke er kampagnevarer eller nedsatte varer. Ved køb af store mængder kan det altid betale sig at spørge efter en større rabat.

 

16. marts 2017

Kampagnetilbud fra AirNet

AirNet har et kampagnetilbud til sommerhusejerne. Læs her om det fordelagtige tilbud og vilkårene. Alt er inkluderet og internetforbindelsen er klar til brug, når AirNets tekniker har etableret udstyret. 

 

14. februar 2017

Fiberbredbånd

TV og internet produkter til sommerhusmarkedet. Vedhæftet er de sidste nye tilbud på fibernet til grundejerne. Tilmelding og information kan hentes her.