25. juni 2020

Indkaldelse til den udsatte generalforsamling

Den udsatte generalforsamling afholdes den 5. september 2020 kl. 14:00 på Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nørre Nebel.

Medlemmer, der ønsker at deltage skal tilmelde sig på følgende måde:
1. Ønsker at deltage i generalforsamlingen. Opgiv antal eller
2. Ønsker at deltage i generalforsamlingen og spisning. Opgiv antal
til: Lisbeth Mortensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 24 82 61 50 senest lørdag den 22. august 2020.

Ny dagsorden kan læses her. Regnskab er tidligere meldt ud, men kan læses her.

04. februar 2020

Generalforsamling den 14. marts 2020.
Forretningsudvalget indkalder til generalforsamling i Fiskeriets Hus i Hvide Sande.

Dagsorden og regnskaber er vedlagt her.

16. januar 2019

Generalforsamling den 16. marts 2019

Dagsordenen til generalforsamlingen i marts måned kan læses her.

Et vejlaug er en sammenslutning af grundejere, der som regel frivilligt er gået sammen om at vedligeholde private fællesveje. Vejlauget repræsenterer grundejernes fælles interesser i forhold til kommunen i relation til vedligeholdelse af vejen, ændringer i lokalplaner osv.

Alles sommerhusejere tilknyttet denne forenings veje har medlemspligt til dette vejlaug.

Du kan se og læse vores vedtægter, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemmerne af bestyrelsen.